Nieuwe Techniek (privé)

Privétraining halve dag


Een nieuwe techniek wil leren, kan dit per techniek in een halve dag of 3u. Deze kan zowel in de voormiddag, namiddag of eventueel 's avonds ingepland worden. Er wordt een klein stukje theorie gegeven en dan wordt de nieuwe techniek gedemonstreerd en uitgelegd. Vervolgens oefen je op de rest van de nagels van je model of op je eigen nagels. Deze training kan alleen gevolgd worden of met meerdere personen (max. 4). Wanneer je met twee komt krijg je elk 15% korting en wanneer je met 3 of 4 personen komt krijg je elk 30% korting.

MANICURE EN GELPOLISH

Gelish full color


Je leert hoe je de nagel manueel voorbereid voor het plaatsen van gelish/gelpolish. Er wordt een korte productuitleg gegeven en dan wordt uitgelegd hoe je een full color applicatie aanbrengt. Daarna krijg je tijd om te oefenen.

*€ 120

ELEKTRISCHE MANICURE MET RUBBERBASE

Russian Manicure


Je leert hoe je een diepe manicure uitvoert met het freestoestel, alsook hoe je tot onder de nagelriem kan lakken met rubberbase en gelpolish.

*€ 120

NAIL ART

Demo verschillende nail art technieken


Verschillende nail art technieken worden getoond en uitgelegd. Nadien heb je nog wat tijd om enkele technieken uit te proberen. Indien je elke techniek tot in de puntjes zelf wil uitvoeren tijdens de les, raden wij aan om een training van 6u te boeken.

*€ 130

*€ 120

REVERSE FRENCH

Een strakke french volgens de nieuwste trends 


Voor deze training moet je voldoende voorkennis van gel, acryl of polygel te hebben. Je leert hoe je een strakke smile-line in het nagelbed verwerkt en vijlt, alsook hoe je daarna de vrije boord aanbrengt en alles vijlt tot een strak geheel.

*€ 120

BABYBOOM

French ombré


Verschillende technieken en producten worden gebruikt om zo goed mogelijk de babyboom techniek onder de knie te krijgen. Je kan verschillende methodes uitproberen en wat je geleerd hebt meteen gaan toepassen in je salon.

HAVIKSNAGELS

Correctie van haviksnagels


Tijdens deze training leer je hoe je de nagel het best opbouwt om nadien de haviksnagel van onderuit weg te frezen en  kunstnagels met een perfecte structuur op te bouwen.

*€ 120

TECHNIEK NAAR KEUZE

die hierboven niet vermeld staat


Wil je graag nog iets anders leren, waar je geen ervaring mee hebt of zijn er andere technieken waar jij geen begin in ziet? Stel ons dan de vraag via onze 'contact' pagina. Dan werk ik een voorstel en prijs uit en kan via onze online applicatie een datum vastgelegd worden.

o.v.t.


*De prijzen die vermeld staan op onze pagina zijn telkens zonder 21% BTW.

Stientjes Atelier

Voetverzorging, beauty & nagels


Bij ons kunt u terecht voor gespecialiseerde voetverzorging. Alsook voor schoonheidbehandelingen en kunstnagels

Openingsuren


Ma - Za: Op afspraak


Zondag: GESLOTEN


Hoe bereik je ons?

 

Voormezele-Dorp 2

8902 Voormezele-Ieper


Mail: info@stientjesatelier.be

Tel: 0476 37 42 59

© Copyright. All Rights Reserved.